top of page

Bra vardagsprodukter

säck1.png

Polyetensäckar X3 LLD

Extremt tålig och seg säck i tre lager. Sträv på utsidan för ett bättre grepp och glatt på insidan för att lätt kunna öppnas och fyllas.

Polyetensäckar X3-E

Stark polyetensäck i flera skikt. Utsida i nyråvara och insida i återvunnen plast.

säck2.png
säck3.png

Polyetensäckar KBM

Polyetensäckar i 100% återvunnet material, uppbyggda i tre skikt så kallad COEX. De tre skikten gör att du får en stark säck med bra rivstyrka.

Papperssäck

Sopsäck i 2-skikt av våtstarkt och töjbart kraftpapper.

säck5.png
säck4.png

Papperssäck våtavfall

Säck för blött avfall. Består av 1 blad våtstarkt, töjbart kraft- papper med innersäck av polyeten.

Sopsäcksställ golvmodell

Hållare för polyetensäckar. Med hjul och vita bågar i pulverlackerat stål. Lämplig för inomhusbruk.

X-AL99.jpg
påse6.png

Insats- /papperskorgspåsar

Insats- /papperskorgspåsar

Plockpåsar löspackade i dispenserkartong

Löspackade transparenta standardpåsar i skyddande dispenser- kartong. Lämpliga som pack- och plockpåsar.

8802647932958_Plockp_se_15070_jpg.jpg
2016051.jpg

Tork Avtorkningspapper M1

Tork Avtorkningspapper är ett 1-lagerspapper som passar perfekt för enklare arbeten och för att torka händerna. Pappret passar i Tork Dispenser Mini Centrummatad – en kompakt och mångsidig lösning för arbetsmiljöer där det är nödvändigt att kunna torka av både händer och ytor. Miljömärkt med EU Ecolabel.

Tork Avtorkningspapper M2

Tork Avtorkningspapper är ett 1-lagerspapper som passar perfekt för enklare arbeten och för att torka händerna. Pappret passar i Tork Dispenser Centrummatad – en mångsidig lösning med hög kapacitet för arbetsmiljöer där det är nödvändigt att kunna torka av både händer och ytor. Miljömärkt med EU Ecolabel.

tork.png
522522.jpg

Tork Rengöringsduk Flexibel W7

Tork Rengöringsduk Flexibel är ett perfekt alternativ till tyg- eller hyrtrasor. Den är mjuk och flexibel så att du kan göra rent i trånga utrymmen och på känsliga komponenter utan att repa ytorna. Den är dessutom tillräckligt stark för att torka upp olja, fett och smuts och den kan användas med de flesta typerna av lösningsmedel. Denna produkt levereras i en skyddande och bärbar Handybox som gör rengöringsduken lättillgänglig när den behövs.

Tork Basic Papper W1

Ett 1-lagerspapper för enklare avtorkningsuppgifter. Tar bort olja, fett, vatten och smuts. Ekonomisk. Passar för områden med stor förbrukning. Miljömärkt med EU Ecolabel.

522106.jpg
påse1.png

Tork Golvställ W1

Tork Golvställ för stora rullar är en ergonomiskt designad dispenser med säker och pålitlig avrivning av både papper och nonwoven, enkel laddning och med stabil konstruktion, vilket är viktigt i många industriella miljöer.

Boka en FactoryWalk idag

Genom att justera detaljer i det dagliga arbetet kan industrier bli mer effektiva och mer miljövänliga. Ett byte av tygtrasor mot Tork nonwoven rengöringsdukar kan sänka kostnaderna, minimera avfallet och underlätta arbetet för de anställda. Därför satsar vi och Tork på att erbjuda FactoryWalk – en service där vi tillsammans analyserar arbetsstationer inom industrin med fokus på avfall, tid, hälsa, säkerhet och miljö.

Besöket tar en timme och leder till en rapport med tips på hur ni kan förbättra arbetsmiljön, öka effektiviteten och sänka kostnaderna. I FactoryWalk ingår även en kostnadsfri testperiod av ett Tork-produktpaket. Kontakta din säljare för mer information.

40531830_v11.jpg

PU-belagd polyesterhandske Worksafe P31-104

P31-104 passar perfekt till arbete där maximal fingerkänsla krävs. PU-beläggning i innerhand och på fingertoppar ger ett mycket bra grepp. Sömlös för ökad komfort, inget i handskarna skaver eller irriterar. Lämplig för montering, inspektion, packning och lagerarbete.

Montagehandske get Worksafe A10-109

Worksafe A10-109 är en smidig och slitstark montagehandske med en innerhand av extra mjukt getläder. Elastiskt och ventilerande polyestertyg i ovanhand med flossad insida för bästa komfort. Lämplig för montering, verkstad, packning och lagerarbete.

40532109_v11.jpg
40592108_v11.jpg

Skärskyddshandske Worksafe Cut 5-108

Bekväm PU-belagd skärskyddshandske med utmärkt fingerkänsla. Ventilerande ovanhand och en stickad sömlös liner ger en skön komfort under hela arbetspasset. Skärskyddsnivå 5 enligt EN388:2003. Lämplig för montagearbete, bilindustri, plåtarbete, inspektion och packningsarbete.

Engångshandske Nitrile White Ultra

Kraftig engångshandske i nitril, med texturerade fingertoppar för extra bra grepp. Överlägsen draghållfasthet. Mycket bekväm att använda utan att vara tröttande för handen. Vit. Längd 24 cm. Puderfri. Lämplig inom bl a sjukvård, laboratorier, kontakt med kemikalier, livsmedelshantering och monteringsarbete.

handskr.png
2034283.jpg

Cederroth Första Hjälpen-station

Med plastlock, ej låsbart.
Mått: bredd 29 cm, höjd 56 cm och djup 12 cm.

PlanoSpeed

ecosvan.png

PlanoSpeed® är ett multifunktionellt kontorspapper. Papperet har en behaglig vithet, är kostnadseffektivt med god och pålitlig körbarhet. PlanoSpeed® innehar EU Ecolabel.

Plano_Speed_A4_3D_right.jpg
bottom of page