top of page

Om oss

ekolars.png

En spännande framtid med stort kundfokus

Ekopack tillhör sedan Augusti 2019 Optigroup och ingår därmed i en av nordens ledande grossister inom förpackningslösningar.

Med kunnig personal, hög servicegrad, säkra leveranser och en stor bredd
av produkter är Ekopack en självklar partner.

Vi vill hela tiden utveckla och utvecklas med er kunder och tillsammans skapa mervärden och långsiktighet i våra relationer.

Vi visar här upp en liten del av våra produkter, vi har mycket mer. Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram den mest optimala förpackningslösningen för just ert behov.

- Vi kan och vi vill!

Lars Svensson VD, Ekopack

Vår affärsidé

Vi vill förse våra kunder med den mest optimala förpackningslösningen vid varje givet tillfälle. Vi vill med hög servicegrad och kunden i fokus utveckla och utvecklas med våra kunder, och på detta sätt skapa långsiktiga relationer och lönsamhet för båda parter. 

Våra hörnstenar

  • Vi kännetecknas av skräddasydda lösningar, stark kompetens och hör serviceanda.

  • Vi arbetar i nätverk för att hela tiden kunna erbjuda våra kunder den mest optimala lösningen.

  • Vi har en väl utvecklad logistik med rätt vara, till rätt pris, i rätt tid.

  • Vi har en varaktighet i våra kund- och leverantörsrelationer som bygger på förtroende värden och ömsesidighet, skapade över tid.

  • Vi har en lyhörd personal med engagemang som hela tiden har kunden i fokus och driver på med innovativa idéer och lösningar, vilket hela tiden håller oss i framkant.

  • Vi har en sund miljöpolicy och ställer krav på våra samarbetspartner.

  • Vi har med stort lager möjlighet att lagra kundanpassade produkter för ökad flexibilitet, kortare ledtider och för kunden minskad kapital bindning.

  • Vi har med vårt ledningssystem en kvalité och kontroll på våra processer, för att hela tiden upplevas som en proffsig samarbetspartner som levererar.

Ekopack är en del av OptiGroup

OptiGroup är en ledande europeisk distributionskoncern som erbjuder kundanpassade försörjningslösningar till B2B-kunder. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse
aktörer främst inom städ & facility management, hotell & restaurang, hälso- och sjukvård, tillverkning & industri och den grafiska sektorn med produkter och försörjningslösningar som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. www.optigroup.com.

bottom of page